Murals

 

247 South Van Ness ave.

 Commissioned by MightyBox Industries, this piece was the center piece for my 2016 exhibition, "Between Form and Void" which was housed inside this building.

GRUB restaurant make over

This mural is built solely from rectangles, all of which are in 90° opposition to each other and descend from the ceiling at a 45° grade. 

THE TACOSHOP AT UNDERDOGS This project was primarily motivated by a need for graffiti abatement which has been a success thus far. The design was inspired by psilocybin and a desire for a bright colorful design since this is a women's restroom. 

THE TACOSHOP AT UNDERDOGS

This project was primarily motivated by a need for graffiti abatement which has been a success thus far. The design was inspired by psilocybin and a desire for a bright colorful design since this is a women's restroom. 

MUSEUM OF CONTEMPORARY ART SAN DIEGO Commissioned for MCA's TnT program, this piece references entropy in the digital age where pixels rule over our attention.

MUSEUM OF CONTEMPORARY ART SAN DIEGO

Commissioned for MCA's TnT program, this piece references entropy in the digital age where pixels rule over our attention.

STRAWBERRY HILL PRODUCTIONS Part henna, part psytrance, this mandala is the first thing musicians and producers see when entering the Strawberry Hill music studios in Novato Ca. 

STRAWBERRY HILL PRODUCTIONS

Part henna, part psytrance, this mandala is the first thing musicians and producers see when entering the Strawberry Hill music studios in Novato Ca. 

In 2003 I was invited to create an installation at The 3rd Gallery in Amsterdam. For this piece I envisioned a form that invoked what I imagined my neural pathways to be structured like during this time. I had left San Diego and didn't know I would end up in San Francisco yet. I was floating for 6 months in the Netherlands watching my brain run the same tired program it was familiar with while at the same time trying to find a new way of seeing things without leaving the past too far behind. That process sort of looked like this. 

In 2003 I was invited to create an installation at The 3rd Gallery in Amsterdam. For this piece I envisioned a form that invoked what I imagined my neural pathways to be structured like during this time. I had left San Diego and didn't know I would end up in San Francisco yet. I was floating for 6 months in the Netherlands watching my brain run the same tired program it was familiar with while at the same time trying to find a new way of seeing things without leaving the past too far behind. That process sort of looked like this. 

TERRA SF EVENT SPACE AND GALLERY This is inside the women's restroom of Terra on Harrison and 1st street in SF. For this space I wanted to use lines that referenced the female form. I used a soft S curve and had the composition lift skyward. The composition begins behind the toilets in the stalls and ends at the lights in the ceiling.

TERRA SF EVENT SPACE AND GALLERY

This is inside the women's restroom of Terra on Harrison and 1st street in SF. For this space I wanted to use lines that referenced the female form. I used a soft S curve and had the composition lift skyward. The composition begins behind the toilets in the stalls and ends at the lights in the ceiling.

The client at Strawberry Hill Productions was on the production team for the Ghost in the Shell film score which has since been thought of to be one of the greatest anime soundtracks of all time. I thought it would be cool to play around with 

The client at Strawberry Hill Productions was on the production team for the Ghost in the Shell film score which has since been thought of to be one of the greatest anime soundtracks of all time. I thought it would be cool to play around with 

Another shot of the Strawberry Hill job. 

Another shot of the Strawberry Hill job. 

Here's the dining room of Lark in the Castro. This is what I consider to be my first real mural. I had to tape off the edges of each of these sweeping lines to ensure that they'd be as sharp and perfect. The client wanted something simple and elegant with a touch of color to set off the wall. 

Here's the dining room of Lark in the Castro. This is what I consider to be my first real mural. I had to tape off the edges of each of these sweeping lines to ensure that they'd be as sharp and perfect. The client wanted something simple and elegant with a touch of color to set off the wall. 

MURAL LOCATIONS